Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Zavrnjen protest Mure

Upravni odbor LNP je na svoji zadnji seji zavrnil protest Mure proti verifikaciji tekme Mura : Železničar z 2:1. Podzveza je določila, da navedbe Mure ne držijo in tekmo verificirala z 1:1. Sodniški odbor je v obrazložitvi napisal, da je bilo po vestni preiskavi ugotovljeno, da je Mura dosegla drugi gol, ki pa ga sodnik ni priznal. Ker je sodnik tedaj odpiskal konec tekme je nastala zmeda glede rezultata. Edina merodajna je izjava sodnika, ki je dejal, da se je tekma končala z 1:1.

Spomnimo, da je Mura na tekmi, ki je bila 20. novembra 1938, v zadnjih sekundah dosegla zadetek za 2:1. Sodnik je pokazal na sredino igrišča, nekaj časa zatem pa odpiskal konece tekme. Zveza je sedaj določila, da ta zadetek ni veljal.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu