Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Alen Kozar
Alen Kozar leta 2020
Foto: Jurij Kodrun/m24.si
Datum rojstva
7. april 1995
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
7, 8, 16, 17, 30
Prvi nastop

20. maj 2012 (pred 12 leti), 1. slovenska nogometna liga

Mura 05 : Celje 3 : 0

Zadnji nastop

12. december 2022 (pred 1 letom), Prva liga Telemach

Mura : Domžale 0 : 1

Starost ob debiju
leta: 17, meseci: 1, dnevi: 13

Otrok Mure je dolgo časa igral v Murinih mlajših selekcijah in že v dresu Mure 05 kot 17-letnik zbral 3 nastope v prvi slovenski nogometni ligi. Po propadu prejšnjega kluba ga je pot zanesla v Aluminij, kjer je igral za mladinsko selekcijo in tudi v drugi slovenski nogometni ligi. V domačo jato se je preselil že v tretji ligi in velja za enega izmed treh nogometašev, ki so z Muro prepotovali pot iz tretje lige do evropskih tekmovanj. Je tudi kapetan moštva.

Alen Kozar leta 2018.
Alen Kozar leta 2018.
Alen Kozar leta 2012.
Alen Kozar leta 2012.

Alen Kozar - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu