Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Franc Sečko
Franc Sečko leta 1948.
Foto: arhiv NK Mura skozi čas
Datum rojstva
ni znano
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
Prvi nastop

27. februar 1949 (pred 75 leti), Zimski pokal NZS

Sobota : Proletarec 3 : 1

Zadnji nastop

17. junij 1956 (pred 67 leti), M-V-C liga

Sobota : Jedinstvo Čakovec 5 : 1

Starost ob debiju
ni znano

Zelo požrtvovalen in discipliniran, njegova slabost pa je bila slabša prisebnost pred vrati. Igral je na položaju levega krila. Po poklicu je bil uslužbenec.

Članki

30. avgust 1948
Sečko prejel polletno prepoved igranja

Franc Sečko - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu