Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Geza Veren
Datum rojstva
ni znano
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
obramba
Številka dresa
Prvi nastop

12. september 1954 (pred 69 leti), Slovenska nogometna liga - vzhodna skupina

Sobota : Rudar Trbovlje 3 : 1

Zadnji nastop

12. september 1954 (pred 69 leti), Slovenska nogometna liga - vzhodna skupina

Sobota : Rudar Trbovlje 3 : 1

Starost ob debiju
ni znano

Igral je na položaju desnega branilca. Precej oster igralec sicer pa fair in požrtvovalen. Po poklicu je bil elektromonter.

Geza Veren - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu