Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Janez Horvat
Janez Horvat leta 1951.
Foto: arhiv NK Mura skozi čas
Datum rojstva
11. januar 1928
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
Prvi nastop

14. september 1947 (pred 76 leti), Nogometno prvenstvo Slovenije - II. skupina

Sobota : Elan 2 : 1

Zadnji nastop

7. november 1954 (pred 69 leti), Slovenska nogometna liga - vzhodna skupina

Sobota : Kovinar Maribor 2 : 1

Starost ob debiju
leta: 19, meseci: 8, dnevi: 3

Bil je zelo nevaren strelec in tehnično dober igralec. Odlikovali so ga streli z razdalje. Igral je na položaju desne zveze.

Janez Horvat - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu