Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Klemen Pucko
Klemen Pucko leta 2020
Foto: Jurij Kodrun/m24.si
Datum rojstva
27. januar 1996
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
obramba
Številka dresa
3, 13
Prvi nastop

20. marec 2016 (pred 8 leti), 3. slovenska liga vzhod

Rakičan : Mura 0 : 5

Zadnji nastop

18. maj 2024 (pred 11 dnevi), Prva liga Telemach 2023/24

Mura : Rogaška 1 : 2

Starost ob debiju
leta: 20, meseci: 1, dnevi: 22

Levi bočni branilec je z Muro prehodil pod od tretje lige do evropskih tekmovanj. Otrok kluba se je po vmesnih postajah v mlajših selekcijah Maribora in Aluminija med črno-bele vrnil v začetku leta 2016 in je eden izmed treh nogometašev, ki so v klubu že od tretje lige. Nekdanjega člana mlajših reprezentančnih selekcij najbolj odlikuje hitrost.

Klemen Pucko - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu