Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Klemen Šturm
Klemen Šturm leta 2020
Foto: Jurij Kodrun/m24.si
Datum rojstva
27. junij 1994
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
obramba
Številka dresa
23
Prvi nastop

21. julij 2018 (pred 6 leti), Prva liga Telekom Slovenije 2018/2019

Mura : Triglav Kranj 1 : 1

Zadnji nastop

22. maj 2022 (pred 2 letoma), Prva liga Telemach

Mura : Maribor 1 : 3

Starost ob debiju
leta: 24, meseci: 0, dnevi: 24

Levi bočni branilec kljub mladosti velja za zelo izkušenega prvoligaškega igralca, saj je pred prestopom v Muro igral za Triglav in Krško. V črno-belem dresu se je odlično znašel in bil v premierni prvoligaški sezoni izbran v najboljšo enajsterico po izboru Spins.

Klemen Šturm - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu