Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Luka Šušnjara
LukaŠušnjara_DSC_0750.jpg
Foto: Aleš Cipot/fotolens.si
Datum rojstva
4. april 1997
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
2, 13, 22, 27
Prvi nastop

11. marec 2018 (pred 6 leti), 2. slovenska liga

Mura : Ilirija 1911 2 : 0

Zadnji nastop

22. julij 2020 (pred 3 leti), Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020

CB24 Tabor Sežana : Mura 1 : 2

Starost ob debiju
leta: 20, meseci: 11, dnevi: 7

Robustni krilni napadalec, ki slovi po svoji hitrosti, se je k Muri preselil v začetku leta 2018 in pol sezone igral že v drugi ligi. Kariero je začel v Domžalah, od koder se je v mlajših letih za nekaj časa preselil tudi v mladinske selekcije italijanske Atalante. Po vrnitvi je v Slovenij prvoligaški nogomet pred prihodom v Mursko Soboto igral še v Celju.

Luka Šušnjara - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu