Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mirko Babič
Mirko Babič leta 1948.
Foto: arhiv NK Mura skozi čas
Datum rojstva
17. november 1930
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
obramba
Številka dresa
Prvi nastop

26. september 1948 (pred 75 leti), Slovensko prvenstvo - I. skupina

Sobota : Nafta 4 : 1

Zadnji nastop

26. april 1959 (pred 65 leti), Slovenska republiška liga 1958/59

Jesenice : Sobota 1 : 5

Starost ob debiju
leta: 17, meseci: 10, dnevi: 9

Je srednji krilec modernega kova, fizično močan, v igri z glavo odličen in oster. Večkrat po nepotrebnem dela prekrške. Po poklicu je bil bančni uslužbenec.

Mirko Babič - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu