Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Staniša Mandić
Staniša Mandić
Foto: Aleš Cipot/fotolens.si
Datum rojstva
27. januar 1995
Spol
moški
Država
Črna gora
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
77
Prvi nastop

23. februar 2020 (pred 3 leti), Prva liga Telekom Slovenije

Domžale : Mura 1 : 2

Zadnji nastop

24. oktober 2021 (pred 1 letom), Prva liga Telemach

Kalcer Radomlje : Mura 2 : 2

Starost ob debiju
leta: 25, meseci: 0, dnevi: 27

Staniša Mandić (27. 1. 1995) se je k Muri preselil iz norveškega kluba Sogndal, zadnjo sezono in pol pa je kot posojen nogometaš igral za podprvaka Premijer Lige Zrinjski Mostar. Z Muro je sklenil pogodbo do 31.12.2022. Krilni napadalec je pred tem igral za srbski Čukarički.

Staniša Mandić - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu