Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tibor Sakal
Datum rojstva
ni znano
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
Prvi nastop

5. junij 1954 (pred 70 leti), Slovenska nogometna liga - vzhodna skupina

Rudar Trbovlje : Sobota 2 : 3

Zadnji nastop

2. oktober 1955 (pred 68 leti), M-V-C liga

Bratstvo Hrastnik : Sobota 1 : 6

Starost ob debiju
ni znano

Kljub majhni postavi je bil precej oster in požrtvovalen igralec, s čimer je dopolnjeval pomanjkanje tehnike. Igral je na položaju leve zveze.

Tibor Sakal - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu