Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ena v Čakovcu, druga v Kidričevem

V okviru priprav na spomladansko tekmovanje v Slovenski conski ligi je prva enajsterica NK Sobote gostovala v Čakovcu in premagala tamkajšnje moštvo Sloge z rezultatom 3:2, teden dni kasneje pa se je v Kidričevem pomerila z moštvom Aluminija in v tem srečanju dosegla prepričljivo zmago z rezultatom 4:1.

Podoba je, da se naš predstavnik v slovenski nogometni konkurenci zelo resno pripravlja na bližnji start, temeljite priprave pa obetajo moštvu tudi ugodne uspehe, ki jih bodo prav gotovo veseli vsi ljubitelji nogometne igre v Pomurju.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu