Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Dokležovju?

Pred prihodom na igrišče. V ospredju oba kapetana, Florijan Raduha in Borut Lukač pri Dokležovju. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Matjaž Vöröš

V prijetnem ambientu dokležovske šume in reke Mure sta se v 1. krogu pokala Pivovarna Union udarila Dokležovje in Mura. To je bila tekma, ki je zbudila marsikatere skomine na obdobje pred devetdesetimi leti, ko smo gledalci še lahko spremljali tekme izza ograj in bili v neposrednem stiku z igralci. Muraši so tekmo dobili z 0:2 (0:1).

Ste bili v Dokležovju, ste si ogledali dvoboj v živo? Kako ste videli muraše, ki so igrali v kombinirani zasedbi? Kdo je bil najboljši, kdo najslabši, kakšno oceno si zasluži Vermezović in kakšno glavni sodnik Nemet?

Ocenjevanje je anonimno, brezplačno in za njega ni potrebna nobena registracija. Ocene služijo za izbor najboljšega igralca Mure v sezoni 2023/24 po mnenju obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so se v prvem pokalnem obračunu sezone pomerili z Dokležovjem. Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Vermezovića in glavnega sodnika.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 22. septembra, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 40.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu