Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E57

V 57. epizodi podcasta Doj se prosi so ustvarjalci gostili tehničnega direktorja kluba Gregorja Balažica, ki ima za sabo bogato nogometno kariero, po koncu katere se je preselil v pisarne Fazanerije. Kako pomembno je, da domači nogometaši tudi po kariri ostanejo v klubu? Kakšne karakteristike ima nov trener Vladimir Vermezović in zakaj je prava izbira za Muro? Kako motivirati nogometaše za manjše tekme in kako pomembne so za dokazovanje? Zakaj nogometaša ne sme biti strah napake? Vse to in še več zanimivega razmišljanja v novi epizodi Doj se prosi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu