Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

NZS zavrnila pritožbo Mure

Matevž Vidovšek je pogodbo z Atalanto podpisal 14. julija 2016, registriran pa je bil tri mesece pozneje. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: figc.it

Nogometna zveza Slovenije je Muri poslala odgovor v zvezi s pritožbo na tekmo med Muro in Olimpijo. Mura se je takrat pritožila, ker po njenem mnenju Olimpija tekme ni odigrala z osmimi doma vzgojenimi nogometaši, temveč z le sedmimi. Jabolko spora je bil Matevž Vidovšek, ki naj ne bi izpolnjeval kriterijev doma vzgojenega igralca.

NZS je v svoji obrazložitvi zapisala, da vratar Olimpije izpolnjuje ta kriterij, saj je bil za Atalanto registriran šele 16. oktobra 2016 in ne julija, kot so bile informacije s katerimi je razpolagala Mura. Javno dostopni dokumenti italijanske nogometne zveze namreč pričajo, da je Vidovšek pogodbo z Atalanto podpisal 14. julija 2016. Od kod je nastal zamik treh mesecev ni znano.

Kakšni bodo nadaljnji postopki Mure zaenkrat ni znano.

Komentarji (1)
  • RP
    R P
    21. september 2023, 10:16 (pred 8 meseci)
    Lepo vprašati italijansko zvezo …

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu