Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Lucija Kos podaljšala pogodbo z Muro

Predsednik Robert Kuzmič in Lucija Kos Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Nogometašica Lucija Kos je bila prva v vrsti čarno-bejlih, ki je v podpis dobila profesionalno pogodbo. Ta se ji je ob koncu leta iztekla, zdaj pa je podaljšala zvestobo murašicam, pogodbo z ŽNK Mura Nona je podpisala do 31.5.2024.

Dejan Škerlak, tehnični vodja ŽNK Mura Nona: "Lucija je še od začetka, ko je prišla k nam, pomembna članica naše ekipe in zato smo se na obojestransko željo odločili, da pogodbo z njo podaljšamo. Verjamem, da bo s svojimi izkušnjami še naprej v pomoč tudi mlajšim igralkam, ki se priključijo članski ekipi".

Lucija Kos, ŽNK Mura Nona: "Rada bi se zahvalila klubu za izkazano zaupanje. Sedaj se lahko popolnoma osredotočim na priprave pred začetkom spomladanskega dela prvenstva, kjer je ponovno cilj osvojiti dvojno krono. V ekipi se odlično počutim in veseli me, da lahko še naprej nosim čarno-bejli dres".

Lucija Kos in tehnični vodja ženske ekipe Dejan Škerlak. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Lucija Kos Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Lucija Kos

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu