Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mitja Lotrič znova oblekel dres Mure
26. julij 2021

V čarno-bejlon bomo ponovno videli Mitjo Lotriča, ki je Fazanerijo zapustil pred sezono 2012/13. Lotriča je pot vodila v Koper, kasneje pa v velenjski Rudar. Prvič se je v tujini preizkusil leta 2017, ko je okrepil ciprski Pafos.

Sledila je selitev v Celje, s katerim je v sezoni 2019/20 osvojil naslov državnega prvaka in postal najboljši igralec lige. To mu je prineslo prestop v nemškega drugoligaša Würzburger Kickers, za katerega je v lanski sezoni odigral 24 tekem in dosegel dva zadetka.

Po devetih letih je prišel čas za vrnitev "domov". Lotrič, ki bo ponovno oblekel čarno-bejli dres, je za Muro v preteklosti odigral 18 tekem med drugoligaši in 26 tekem med prvoligaši, ob tem pa dosegel štiri zadetke. Skupno je Lotrič v PLTS zbral že 211 tekem in dosegel 46 zadetkov.

Denis Rajbar, športni direktor: "Veseli smo, da se k Muri po Niku Lorbku vrača se en stari znanec Fazanerije. Mitja Lotrič je bil v preteklih letih eden bolj vidnih posameznikov na slovenskih prvoligaških zelenicah, po devetih letih pa se vrača v Fazanerijo. Verjamemo, da se bo Mitja hitro vklopil v ekipo, saj prihaja v okolje, ki ga dobro pozna. Pomembno je, da je pokazal voljo in željo, da ponovno obleče črno-beli dres. Veselimo se ponovnega sodelovanja in verjamem, da bomo z njim na terenu še močnejši."

Mitja Lotrič: "Občutki so super, sploh, ko se vrneš nazaj domov po devetih letih. Komaj čakam, da ponovno zaigram na Fazaneriji in pred navijači Mure! Vse skupaj je potekalo zelo hitro. Ko sem dobil klic športnega direktorja nisem dolgo razmišljal, vesel sem, da sem lahko ponovno čarno-bejli. Obljubljam, da bom dal na vsaki tekmi svoj maksimum in prispeval svoj delež pri novih zmagah. Mi smo Mura!"

NE SPREGLEJTE

Mitja Lotrič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu