Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura je pripravila športne prireditve na binkoštno nedeljo in ponedeljek

Mura pripravlja športne prireditve ob binkoštih. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Mörszka krajina, 23. maj 1926

Športni klub Mura je že drugič zapored pripravil športne prireditve in plesni večer na binkoštno nedeljo in ponedeljek. V nedeljo 23. maja 1926 ob 14.30 je bila prijateljska tekma med mladinsko nogometno ekipo Mure in Ljutomera. Mura je to tekmo zmagala s 5:1.

Ob štirih popoldne bi morala biti tudi hazena tekma med Muro in Viktorijo iz Zagreba, vendar zagrebčanke niso prispele v Mursko Soboto. Tekma med tema dvema nasprotnicama bi morala biti odigrana tudi v ponedeljek, 24. maja. Namesto tega sta med sabo igrali ženska in moška hazena ekipa Mure.

Zagrebčanke se za neudeležbo na tekmi niso opravičile, niti niso najavile, da jih ne bo. Športni klub Mura je zato sprožil vse postopke za povrnitev stroškov organizacije tekme.

Mladinci Mure so premagali mladince Ljutomera. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Mörszka krajina, 30. maj 1926

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu