Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura v Kišinjev in ne v Orhei

Stadion Zimbru bo prizorišče tekme med Sfîntul Gheorgheom in Muro. Foto: wikipedia

Moldavski Sfîntul Gheorghe je spremenil prizorišče prve tekme 1. kroga kvalifikacij za evropsko konferenčno ligo. Namesto v mestu Orhei bo tekma odigrana v glavnem mestu Moldavije Kišinjevu in sicer na stadionu Zimbru. Stadion je eden najmodernejših v Moldaviji, zgrajen je bil leta 2006, sprejme pa 10.400 gledalcev. Mura bo na njem gostovala 7. junija ob 19.00.

Prepoved za Transnistrijo

UEFA je v zadnjem sporočilu za javnost zaradi varnosti in vojne v Ukrajini prepovedala tekme pod svojim okriljem v Pridnestrski republiki (Transnistrija). To je odcepljena republika v okviru mednarodno priznanih meja Moldavije. Kišinjev je od Transnistrije oddaljen cca 50 km, UEFA pa zaenkrat v glavnem mestu Moldavije dovoljuje tekme. Situacija se v prihodnjih dneh še vedno lahko spremeni. Že zdaj pa je jasno, da bo organizacija potovanja v Moldavijo predstavljala za klub nekoliko večji izziv kot običajno.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu