Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Paloma postala zlati sponzor Mure
21. oktober 2021

Podpis sponzorske pogodbe med Palomo in Muro. Na desni strani je predstavnik Palome, na levi pa predsednik Mure Robert Kuzmič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Naše dobro delo, uspešno zgodbo in razvoj na vseh področjih so prepoznali tudi v podjetju Paloma, kjer so se odločili, da postanejo del čarno-bejle zgodbe. Vemo, kako pomembno je imeti podporo sponzorjev, saj si brez njih težko predstavljamo uspešno delovanje našega kluba.

Z izjemnim zadovoljstvom lahko povem, da se je družini Murinih sponzorjev pridružil nov sponzor. Podjetje Paloma je izjemno uspešno na svojem področju in prepoznavno v Sloveniji in širše, zato nas veseli, da so v nas prepoznali zgodbo, ki jo je vredno podpreti. Verjamem, da je pred nami uspešno in dolgoročno sodelovanje, ki bo pripomoglo pri razvoju mladih Murašev, po drugi strani se bomo tudi mi maksimalno angažirali in po najboljših močeh pomagali pri promociji znamke Paloma ter posledično, verjamemo, pripomogli k doseganju boljših poslovnih rezultatov,” pravi predsednik kluba Robert Kuzmič.

Seznam sponzorjev Mure na dan, 28. oktobra 2021 Foto: nsmura.si

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu