Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pomlajena Mura visoko porazila Dravo

Mura se je v Murski Soboti na prijateljski nogometni tekmi pomerila z Dravo iz Ptuja. Po devetdesetih minutah je bil rezultat 5:1 za črno-bele. Ob polčasu je bilo 3:1.

Mura je nastopila v docela spremenjenem in pomlajenem moštvu. V napadu je zaigral mladi Josip Matuš. Pravo presenečenje je bil tudi Ljubomir Deškovič, ki se je odlikoval po mirni in premišljeni igri. Igrala sta tudi Žibrik in Bukvič, ki se še borita z začetniškimi težavami. V obrambi je zaigral tudi Ernest Koch, v golu pa Dušan Krstič. Na sredini je kraljeval Vladimir Kukanja, v napadu pa Jože Bosina. Kot zanimivost naj omenimo, da je vratar Slavko Jandl tokrat igral v napadu.

Za Muro so med drugim igrali: Dušan Krstič, Josip Matuš, Ljubomir Deškovič, Žibrik, Bukvič, Ernest Koch, Vladimir Kukanja, Jože Bosina in Slavko Jandl.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu