Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Poraz odnesel sanje o podzveznem tekmovanju

Nogometaši Mure so v zaostali tekmi 7. kroga nekoliko nepričakovano izgubili z mariborsko Slavijo z 2:1. S tem so bržkone zapravili vse možnosti za končno tretje mesto in s tem nadaljevanje tekmovanja v podzvezni ligi. Poraz je boleč tudi zato, ker je Mura ob polčasu vodila z 0:1.

Mura je tekmo igrala brez Vladimirja Kukanje, ki je bil izključen na tekmi proti Železničarju in je dobil 14-dnevno prepoved igranja. Tekmo so bolje pričeli muraši, ki so dobili tudi prvi polčas in sicer z 0:1. V drugem polčasu so domačini s strelom iz enajstih metrov izid izenačili. Ob tem je bil izključen branilec Mure Herman Flesch. Mura je igrala z desetimi igralci in v zadnji minuti tekme prejela drugi gol za kočnih 2:1.

Za razliko od zadnje tekme proti Rapidu, je Mura to tekmo vzela preveč ležerno, kar jo je na koncu kaznovalo.

Lestvica:

1. Čakovečki   7 5 2 0 15:5 12
2. Železničar   7 3 3 1 10:7  9
3. Mura      9 3 2 4 19:19 8
4. Maribor    8 2 3 3 14:13 7
5. Rapid     8 3 1 4 18:18 7
6. Slavija    9 1 3 5  9:23 5

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu