Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sklepni del priprav na nadaljevanje prvenstva

Damir Čontala Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pred muraši je sklepni del priprav na nadaljevanje sezone. Po vrnitvi iz Turčije in prostem dnevu sledijo treningi, pripravljalna tekma s Sturmom in nato priprave na Olimpijo.

Damir Čontala: "Najprej moramo dokončati to kar smo začeli, fizične in taktične priprave, nato pa sledijo priprave na nove tekme. Priprave v Turčiji so popolnoma uspele, tako z igrišči in s tem, da so se igralci še bolj povezali. Pomembno je, da smo v celoti uresničili svoj plan."

Muraše čaka v petek še zadnja preizkušnja pred nadaljevanjem prvenstva - dvoboj s starim evropskim znancem Sturmom iz Gradca. "Glede na same priprave je tekma nekoliko pozno, saj potem čez pet dni sledi Olimpija. Vseeno pa moramo še neke stvari dodelati in popraviti. V zadnjih dneh se bo nekoliko spustila intenzivnost, morali pa se bo za nivo višje dvigniti naša agresivnost, " je za konec dodal Čontala.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu