Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Slovaški trener Sluka prevzel mladince

Marián Sluka je nov trener mladincev Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Mladinci so na zadnji prvenstveni tekmi z Radomljami visoko slavili s 4 : 0, dan kasneje pa je mesto glavnega trenerja zapustil Darjan Slavic, ki se je preselil v Radomlje. Na njegovo mesto se seli slovaški strokovnjak Marián Sluka, ki je bil nazadnje trener madžarskega tretjeligaša FC Dorogi, pred tem je že deloval v naši bližini, saj je bil dve sezoni glavni trener lendavske Nafte. Pred tem je bil tudi trener mladinske selekcije ZTE-ja, deloval pa je tudi v Veliki Polani.

Tekom igralske kariere se je Sluka preizkusil na Slovaškem, v Latviji, Belorusiji in na Madžarskem.

Marián Sluka, trener mladincev NŠ Mura: "Zame je to zelo velik izziv, saj vem v kakšen klub prihajam, kakšno tradicijo ima Mura. Želim pomagati klubu pri izpolnjevanju ciljev, ki so zastavljeni v mladinski selekciji. Ekipa je v zadnjem času igrala zelo dobro, še vedno je v borbi za naslov in verjamem, da lahko s svojim znanjem pomagam na tej poti. Za mlade nogometaše je zelo pomemben tudi dober rezultat v mlajših selekcijah. Zelo mi je všeč način dela v Muri, kjer igralci skozi nogometno šolo napredujejo do te mere, da lahko potem konkurirajo za igranje v članski ekipi".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu