Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobočani priprave pričeli s porazom

Nogometaši Sobote so v prvi tekmi v letu 1949 gostovali na Ptuju in se v prijateljski tekmi pomerili z Dravo. Ptujčani so bili boljši s 4:1 (4:0).

Prvi polčas je minil v premoči Drave, ki je v drugem delu nekoliko popustila. V drugem polčasu je bila igra enakovredna, Sobota pa je nekaj minut pred koncem dosegla gol iz enajstmetrovke. Zadel je srednji napadalec. Za Dravo so bili uspešni Širec III (2), Repič in Hansl. Pred 250 gledalci je sodil Božičev iz Maribora.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu