Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota druga na Ptuju

Na stadionu Drave na Ptuju je potekal tradicionalni turnir za pokal Okrajne gospodarske razstave na katerem so merili moči Drava, Aluminij in Sobota. Turnir je potekal v enem dnevu po sistemu vsak z vsakim.

V dopoldanski tekmi se je Sobota najprej pomerila z Aluminijem in zmagala s 3:2 (1:0). Za Soboto sta bila uspešna Kočič in Erjavec, avtogol pa je dosegel Kurež. Za Aluminij je oba zadetka dosegel Morda.

Našim nogometašem je popoldne stala nasproti ekipa Drave, ki je zmagala s 3:2 (1:1). Za Dravo so zadeli Herceg, Komelj in Vogrinčič. Strelcev za Soboto ni moč zaslediti.

Vsi rezultati turnirja
Aluminij : Drava 4:2 (3:1)
Sobota : Aluminij 3:2 (1:0)
Drava : Sobota 3:2 (1:1)

Vse ekipe so dosegle po eno zmago in poraz. Zmagovalci so zaradi boljše gol razlike postali Kidričani.

1. Aluminij 2 1 0 1 6:5 2
2. Sobota  2 1 0 1 5:5 2
3. Drava   2 1 0 1 5:6 2

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu