Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota premagala Dravo

Po porazu v finalu zimskega pokala NZS, so se Sobočani v Murski Soboti na prijateljski tekmi pomerili s ptujsko Dravo in zmagali z 1:0 (1:0).

Ptujčani so se pokazali kot zelo borbena in požrtvovalna ekipa. Moštvo Sobote je igralo dobro v obrambi, veliko več težav je bilo v napadalnih vrstah. Sobota je bila tehnično boljše moštvo, vendar so naši nogometaši s težavo dosegli vodilni zadetek. Edini zadetek na tekmi je v prvem polčasu dosegel Josip Matuš.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu