Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota ugnala garnizijo

Nogometaši Sobote so se v prijateljski tekmi pomerili s soboško garnizijo in pred 100 gledalci zmagali z 1:0.

Tekma je bila precej ostra, saj je garnizija hotela na vsak način poraziti slovenskega prvoligaša. Na koncu jim to ni uspelo, čeprav so bili na trenutke bolj razigrani in borbeni kot naši nogometaši. Kot je poročal časopis Ljudski glas so nogometaši Sobote igrali le toliko, da jih na igrišču ni zeblo. Izkazal se je tudi sodnik, ki je pogosto žvižgal brez vsakega razloga in ker ni bil dorasel dogajanju na igrišču je nekaj minut pred koncem tekme zapustil igro. Igralci in gledalci so to dejanje sprejeli z velikim negodovanjem.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu