Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tekmovalna sezona odslej v koledarskem letu 1950

V Beogradu je bil 18. novembra 1959 plenum Nogometne zveze Jugoslavije, kjer so sprejeli nekaj pomembnih sklepov v zvezi s tekmovanjem v letu 1950. Najpomembnejša novost je ta, da se bo celotna sezona odigrala v koledarskem letu 1950. Prvenstvo se bo pričelo marca 1950. Spomladi bo odigran prvi del, drugi del pa se bo pričel avgusta. Sobota bo tekmovala v slovenski republiški ligi, ki je hierarhično gledano četrti nivo v Jugoslaviji. Nogometna zveza Jugoslavije je namreč sklenila, da bo zraven prve in druge zvezne lige ustanovila še tretjo.

Prvak republiške lige bo igral kvalifikacije za vstop v tretjo zvezno ligo, iz lige pa izpadeta zadnji dve moštvi.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu