Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

UEFA popravila Murino skupino

Logotip evropske konferenčne lige (ECL). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: uefa.com

Potem, ko je UEFA v službenih objavah sporočila možne tekmece Mure in pri tem storila napako je popravila 3. skupino, t.j. skupino v kateri se nahaja naš klub. Možni tekmeci Mure v 3. krogu so tako:

Basel (SUI) / Crusaders (NIR)
Tuzla City (BIH) / AZ (NED)
Royal Antwerp (BEL) / Drita (KOS)
CSKA-Sofia (BUL) / Makedonija (MKD)

Namesto Levskega je tokrat na spisku stari znanec Mure CSKA Sofija s katerim so se črno-beli že pomerili leta 2012. Bolgari morajo še prej premagati Makedonijo.

Žreb bo jutri ob 14.00. Prve tekme bodo 4., povratne pa 11. avgusta 2022. Muraši bodo v tretjem krogu igrali, če prej izločijo irski Saint Patrick's Athletic.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu