Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V Murski Soboti je gostovalo Sljeme

V slabem, deževnem vremenu se je Sobota v okviru priprav za jesensko prvenstvo v SNL pomerila z zagrebškim moštvom Sljeme, ki tekmuje v zagrebški nogometni podzvezi. Slavila je Sobota s 3:2 (2:1). Srečanje zaradi razmočenega igrišča in dežja ni bilo na posebni kvalitetni ravni, bilo pa je ostro in borbeno.

V začetku srečanja so se najprej znašli gostje, ki so po nekaj zapovrstnih napadih prišli v vodstvo. Sobota je zatem uredila svoje vrste in najprej po Tkalčecu rezultat izenačila, nakar je Horvat nekaj minut pozneje s solo prodorom povedel Soboto v vodstvo. Tudi v drugem polčasu je bila igra še vedno počasna, netočna in na trenutke tudi preostra. V tem delu igre je Horvat povečal vodstvo Sobote, gostje pa postavili končni rezultat 3:2.

Pri Soboti so tokrat zlasti dobro igrali Perša in Glažar ter mladi vratar Bavčar. Poznala pa se je tudi odsotnost petih standardnih igralcev: Puškariča, Horvata, Miloševiča, Rantaše in Vrdjuke.

Tekmo je dobro sodil Bojnec iz M. Sobote.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu