Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Več kot uspela tombola NK Sobote

Tombola Mure je potekala na prostoru pred gimnazijo Murska Sobota. Leta 2022 je na tem mestu atletski stadion pred Osnovno šolo I. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jože Kološa Kološ

Nogometni klub Sobota je v nedeljo, 8. septembra 1957 ob 14.00, pripravil tradicionalno tombolo, ki je bila na travniku pri novi gimnaziji. Cena tombolske karte je bila 50 dinarjev, med glavnimi dobitni pa so bili motorno kolo Colibri, radioaparat, žensko in moško kolo, sesalec za prah, kuhinjski štedilnik, 100 kg težak prašič itd.

Vrednost vseh dobitkov je bila nad 500.000 dinarjev. Organizatorjem je šlo na roko tudi vreme, dogodek pa je privabil zelo veliko ljudi, čeprav je bila cena tombolskih kart nekoliko višja kot na podobnih dogodkih.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu