Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Z igralcem manj prekratki za polfinale

Nogometaši Sobote so v tekmi za pokal maršala Tita gostovali v Kranju pri Triglavu in izgubili s 5:1 (3:0). Domačini so se z zmago uvrstili v republiški polfinale.

Kmalu po začetku tekme je glavni sodnik Čadež zaradi prekrška nad Štularjem izključil desnega branilca Sobote. Kot so zapisali v časopisu Gorenjski glas je bila izključitev prestroga. Sobota je tako do konca tekme igrala le z desetimi igralci, kar je pozneje vplivalo na rezultat.

Domačini so bili ves čas tekme v premoči in si pripravili kopico lepih priložnosti. Gošte je za Triglav dosegel tri zadetke.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu