Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vladimir Kukanja v upravnem odboru NZS

V soboto, 29. maja 1948, je bila na Taboru ustanovna skupščina Nogometne zveze Slovenije, na kateri je predsednik postal Daniel Lepin. V upravni odbor zveze je bil izvoljen tudi predstavnik Sobote Vladimir Kukanja.

Na zboru so potrdili sestavo lig za sezono 1948/49, ki bo enaka kot prejšnjo sezono. Nogometno prvenstvo Ljudske republike Slovenije (LRS) bo potekalo v dveh skupinah. Ker je Sobota v minulem prvenstvu osvojila prvo mesto v II. skupini je napredovala v višji rang.

I. skupino sestavljajo: Kladivar, Železničar Maribor, Nafta Dolnja Lendava, Polet, Rudar Trbovlje, Sobota, Udarnik Kranj in zmagovalec dvoboja med Železničarjem iz Ljubljane in Jožetom Gregorčičem iz Jesenic.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Vladimir Kukanja st.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu