Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Ženska liga prvakinj na Fazaneriji
9. december 2020

Igralke ŽNK Nona Pomurje so se na Fazaneriji v šestnajstini finala Lige prvakinj pomerile z dansko ekipo Fortuna Hjoerring. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Danes je bila na stadionu Fazanerija prva tekma šestnajstine finala Lige prvakinj med ekipo Nona Pomurje Beltinci in dansko ekipo Fortuna Hjoerring. Zmagale so danke z 0:3.

Tekma bi sprva morala biti v Gornji Radgoni, vendar je danes v Pomurju snežilo, zato igrišče v Radgoni ni omogočalo normalne igre. Tekmo so nato prestavili v Mursko Soboto.

Igralke Beltinec so se drugič v svoji zgodovini uvrstile med 32 najboljših ekip v Evropi. Nazadnje jim je to uspelo leta 2014. Za napredovanje med 32 najboljših ekip so 18. novembra 2020 v Gornji Radgoni premagale madžarski Ferencvaros s 4:1.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu