Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Aktivni tudi mladinci in kadeti

Trening mladincev 25. januarja 2023. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Mladinska ekipa Mure se že več kot dva tedna pripravlja na nadaljevanje prvenstva v 1. slovenski mladinski nogometni ligi. Varovanci Matjaža Keka mlajšega trenirajo na igrišču z umetno travo, pri treningu pa mu pomagajo pomočnik Roman Gostan, Robert Koren, ki je zadolžen za razvoj in usmeritev trenerjev in igralcev ter kondicijski trener Matej Virag. Slednji je kondicijski trener za vse mlajše selekcije, tudi kadetsko, ki jo vodi Lok Lovrec, kateremu pomaga Nejc Jan Matis. Ob ekipi se bosta naslednji teden odpravili na priprave v Umag.

Mladinci se po jesenskem delu nahajajo na dvanajstem mestu med štirinajstimi ekipami, kadeti pa mesto višje. Prva tekma jih čaka čez natanko mesec dni, 25. februarja se bodo v Ljubljani pomerili z Ilirijo.

 

Trening mladincev 25. januarja 2023. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Robert Koren, zadolžen za razvoj in pravilno usmeritev trenerjev in igralcev v selekcijah U14, U15, U17 in U19. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Žiga Ozbetič Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Matej Virag, kondicijski trener U14 do U19. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Matjaž Kek ml., trener mladinske ekipe Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu