Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E33

Zadnja epizoda podcasta Doj se prosi v letu 2022. Tem nikakor ni zmanjkalo, saj so se Zvonko, Tomo, Matjaž in Smiljan najprej dotaknili novincev v čarno-bejlon in morebitnega odhoda Tia Cipota. Govora je bilo tudi o ukvarjanju Celja s čarno-bejlimi in o tem, kdo je v jesenskem delu presenetil in kdo razočaral. Vse to in še več zanimivega razmišljanja v zadnji letošnji epizodi. Ob tej priložnosti pa vsem navijačem in podpornikom Mure želimo srečno, zdravo in uspešno 2023 ter veliko čarno-bejlih zmag.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Luka Bobičanec
Tio Cipot

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu