Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Murašem pretijo stari znanci iz Sofije

Če Mura izloči Irce jih čakajo Bolgari ali Makedonci. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: uefa.com

V Nyonu je bil žreb 3. kroga evropske konferenčne lige. Če Muraši izločijo Saint Patrick's Athletic jih v tretjem krogu čaka boljši iz dvoboja CSKA Sofia / Makedonija. Črno-beli bodo prvo tekmo igrali v gosteh, povratno pa na Fazaneriji. CSKA je v minuli sezoni osvojil 2. mesto v bolgarski Parvi ligi, Makedonija pa v 1. MFL četrto.

Sobočani so se s CSKA-jem že pomerili leta 2012, ko so jih izločili v 2. predkrogu kvalifikacij za ligo Europa. V Lendavi je bilo 0:0, v Sofiji pa 1:1.

Prve tekme 3. kroga so na sporedu 4., povratne pa 11. avgusta 2022.

Mura je bila uvrščena v 3. skupino in se je izognila najhujšim tekmecem - Baslu, AZ Alkmaarju in Royal Antwerpu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: uefa.com, 18. julij 2022

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu