Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Na Sokolskem dnevu tudi nogometaši Football kluba Mura

10. julija 1934 je bil za soboški Sokol prav poseben dan. Na ta dan je namreč v parku grada Szapary-ja prekmurski Sokol pripravil prvi javni nastop. Tega nastopa so se skupaj s soboško "Zlato mladino" udeležili tudi člani football kluba Mura.

Podatek je zanimiv zaradi tega, ker se je pred kratkim v Murski Soboti pričelo organizirano nogometno življenje, odigrana pa je že bila prva nogometna tekma. Football klub Mura, čeprav še uradno ni ustanovljen, se počasi začenja organizirano pojavljati v družabnem življenju mesta Murska Sobota.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu