Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Program prireditev ob deseti obletnici SK Mure
24. junij 1934

Sport klub Mura, ki v letošnjem letu praznuje deseto obletnico delovanja, bo od 27. do 29. junija 1934 pripravil številne prireditve. Pokroviteljstvo nad proslavo pa je prevzel ban Dravske banovine, dr. Drago Marušič.

Program po dnevih

- 27. junija bo ob 21. uri v stari kavarni pri Kroni, slavnostni občni zbor, po njem pa slavnostni banket.

- 28. junija bodo ob 15.00 mladinska lahkoatletska tekmovanja, ob 16.30 pa nogometna tekma rezervnih moštev Mure. Glavna prireditev dneva bo ob 18.00, ko bo na na sporedu nogometna tekma med Muro in Hermesom. Hermes je ljubljanski nogometni klub, ki je v pretekli sezoni tekmoval v I. razredu in zasedel 4. mesto. To bo prva tekma Mure s tem ljubljanskim klubom.

- 29. junija bo ob 12.15 štafetni tek skozi mesto, za prehodni pokal župana g. Hartnerja. Ob 15.00 bo članski lahkoatletski miting, temu pa bo sledila nogometna tekma med rezervnim moštvom Mure in ptujsko Dravo. Glavni dogodek bo zopet ob 18.00, ko se bosta vnovič pomerila Mura in Hermes.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu