Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Žan Karničnik podaljšal pogodbo z Muro
22. september 2021

Žan Karničnik se veseli zadetka na tekmi Domžale : Mura (10. 3. 2021). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Žan Karničnik je danes podaljšal pogodbo z Muro za še eno leto in sicer do 30. junija 2024. Prejšnja pogodba ga je na Muro vezala do 31. maja 2023.

NE SPREGLEJTE

Žan Karničnik

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu