Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Osem herojev izolacije se je vrnilo v Slovenijo

Osem herojev izolacije v Turčiji. Zgornja vrsta: Staniša Mandić, Tio Cipot, Kai Cipot in Lan Erjavec. Spodnja vrsta: Nino Kouter, Klemen Šturm, Filip Kosi in Tadej Kuster (maser). Foto: NŠ Mura

30. januarja 2021 se je osem članov Mure na pripravah v Turčiji okužilo s koronavirusom. Zaradi tega so morali deset dni preživeti v izolaciji, medtem ko se je ostali del ekipe 1. februarja varno vrnil v Slovenijo. Danes so se varno v Slovenijo vrnili tudi igralci Staniša Mandić, Tio Cipot, Kai Cipot, Lan Erjavec, Nino Kouter, Klemen Šturm, Filip Kosi in maser Tadej Kuster. V Slovenijo so vrnili z letom Antalya - Carigrad in nato Carigrad - Bergamo.

Igralci so izolacijo preživeli v hotelskih sobah, od jutri naprej pa se bodo priključili soigralcem in strokovnemu osebju na treningih.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu